Daniel Lenghea, PA, Website Design & Development

Proiect

Daniel Lenghea practică avocatura intern și internațioal în Statele Unite ale Americii printr-o firmă de avocatură din Florida. Este un expet în câteva domenii importante ale legii Americane cum ar fi Business Law, General Litigation și Criminal Defense.

Ce am dezvoltat?

Noi la Soma suntem de părere că în ziua de astăzi website-ul de prezentare a devenit noua carte de vizită pentru o afacere întrucât cei mai mulți oameni descoperă business-urile pe care le cauta online. Din acest motiv designul de calitate este important și de cele mai multe ori face diferența în ochii clienților. Pentru acest proiect am încercat să îl cuoaștem mai bine pe Daniel Lenghea și să dezvoltăm un design care să se potrivească cât mai bine cu imaginea pe care și-a creat-o în avocatură. Am dezvoltat un website ce este informativ și arată profesionist și curat.

Project

Daniel Lenghea is an attorney in the United States of America with a law firm based in Florida, and also an International Attorney. He is an expert on several areas of law, such as Business Law, General Litigation and Criminal Defense.

Here, at SOMA, we think that a website is practically an online business card, because that’s how most people meet you for the first time. That’s why good design is really important. This is why we got to know Daniel Lenghea personally and created a design tailored to him. The website looks amazing and offers a lot of information about his practice.

Now potential clients can know more about his practice and how he can help them with legal issues.