stiripesurse.ro Sales, Advertising and Publishing

Proiect

Ca parte a relației noastre ce a început in 2013 cu cei de la stiripesurse.ro, unul dintre cei mai mari publisheri din Romania, ne-am oferit să îi ajutăm cu administrarea și vânzarea în exclusivitate a spațiului publicitar de pe website-urile din rețeaua lor.

Ce am construit?

Am lucrat împreună cu ei și i-am ajutat să devină unul dintre jucătorii de top din piața website-urilor de știri din Romania iar acum ne ocupăm de maximizarea încasărilor din campanii de publicitate și articole de promovare. Am dezvoltat toate instrumentele necesare pentru vânzare și le-am optimizat pe parcursul timpului.

Concluzie

Relația de vânzare a inventarului cu exclusivitate ne asigură că întotdeauna clienții vor primi cea mai buna ofertă iar pe cei de la stiripesurse.ro îi asigură că veniturile vor fi întotdeauna la un nivel înalt.

Dacă doriți o campanie publicitară vă rugăm sa ne contactați.

Project

Over our long standing relationship with stiripesurse.ro, one of the biggest online news publishers in Romania, we’ve helped them grow and become a key player in the online news market. Now it’s time to take another challenge and help them achieve their true potential.

We are proud to announce that we have received the job of selling their advertising space and help them better monetize their content. We are now in charge of placing ads and managing their ad server for stiripesurse.ro and revistablogurilor.ro.

If you want to start an advertising campaign please contact us! Thanks!