transportsitransfer.ro by TST Turistik, Brand Identity, Website Design, Development, Advertising

Proiect

TST Turistik este cea mai mare agentie privată de transport din sud estul României. S-au lansat în afacerile de transport persoane din anul 2006 în România cât și peste hotare. Pentru afacerea lor de transfer aeroport și transport internațonal aveau nevoie de un brand simplu, ușor recognoscibil, ușor de indexat și de reținut.

Ce am cosntruit?

Am creat pentru ei brandul transportsitransfer.ro. În afară de identiatea vizuală am creat și un website pe care utilizatorii îl pot folosi să rezerve un loc într-unul dintre mijloacele de transport de la TST Turistik. Site-ul ajută oamenii să își rezerve locuri din țară sau de peste hotare la bordul autocarelor TST către destinații naționale sau internaționale.

Concluzii

Ce ne-am dorit cel mai mult de la website-ul transportsitransfer.ro a fost să dezvoltăm un sistem de rezervări prin care oamenii să își poată rezerva un loc într-un mijloc de transport cu cât mai puține click-uri și în cât mai puțini pași. Suntem mândrii că cei de la TST sunt pe deplin mulțumiți de produl pe care l-am livrat și dacă aveți în plan călătorii interne sau internaționale vă invităm să rezervați un loc folosind sistemul de rezervări creat de programatorii noștri.

În gama de servicii pe care le-o oferim celor de la TST au fost și optimizare SEO, campanii de advertising prin Facebook Ads și Adwords și managemet Social Media.

Proiect

TST Turistik is the most important travel agency in the south-eastern area of our country. It has been transporting people since 2006 in Romania as well as across borders. We helped them create the brand transportsitransfer.ro. On this website people can book seats or even buses to travel to hundreds of destinations both nationwide and internationally.

Besides the Brand Identity, we have developed and designed the TST Turistik website (www.transportsitransfer.ro). For this site we developed a custom online reservation system which helps people book seats and makes transportation a whole lot easier. We wanted people to be able to reserve transportation with a few simple clicks and to do that we optimized the process as much as possible.

We are also managing their social media accounts and we are providing integrated advertising services on the web, Adwords, and Facebook Ads.